No copiïs, sigues original. La diferència marca tendència.

jueves, 10 de noviembre de 2011

Anuncis de Coca-Cola


Els anuncis de coca cola han fet que aquest producte s'hagi convertit en un dels mes populars, i en una icona de la moda i de la manera de viure. Coca Cola és un producte que es coneix per tot el mon i casi tota la humanitat l'ha provat.


El seu marketing   ja va començar al segle XX i cada cop ha anat sent mes espectacular, original, i sempre crida la seva atenció, ja que sempre, Coca Cola ha apostat des de un principi per la seva imatge com una generadora de marca. Els seus eslògans, les cançons dels espots una i una altra vegada tararejada per tothom, el seu embolcall que fins i tot ara sembla que tinguem un producte immutable... d'aquesta manera Coca Cola sempre ha volgut integrar-se a la vida de cada persona a través de la publicitat, dient que si en prenies series feliç. 

Actualment la publicitat que ens arriba a través de la televisió, revistes, diaris, etc. ens bombardeja sense que ens donem compte i a la vegada, aquestes propagandes ens arriben, per que son molt emotives i així ens aconsegueixen "comprar". 

Per acabar, sense la promoció i la publicitat de Coca Cola mai agués arribat a ser el que és avui en dia.





No hay comentarios:

Publicar un comentario